Project

Kaapse Koop is een groothandel in tassen uit Zuid-Afrika. Een klein bedrijf met grote ambities. Ze dachten zelf aan een foto van de Tafelberg en de kleur roze voor in het logo … De contouren van de tafelberg zijn nog terug te vinden in het subtiele lijntje. Ze waren meteen om, ik heb inmiddels de ‘vrije hand’ in de website, flyers, uitnodigingen, de fotografie en de catalogus.

Catalogus-prijslijst
Een aantal bladen uit de vuistdikke catalogus die in de maak is. Een losbladig systeem wat bij elkaar gehouden wordt door een stevige metalen ring van 12 cm doorsnede. Makkelijk vervangbaar en bij een up-date heb je meteen een mooi contactmoment met de detailisten.

Aandag-trekker
Een sleutelhanger gemaakt van de restjes krokodil die overblijven bij de productie van de croco-riemen. De winst gaat naar de organisatie; Hands in hands for the Mzingisi schoolchilderen. Deze organisatie zet zich in voor een schooltje gelegen in een township in Humansdorp, Zuid Afrika. Rakàta maakte pro deo de ontwerpen en de prototypes. Hier afgebeeld, één van de 5 verkrijgbare kleuren en het allereerste testmodel.

Volgende Item